JDAConsult.dk | SEO/søgemaskineoptimering  

Vi har styr på koderne og kan fodre søgemaskinerne

 
 
   
Metatags, sitemaps & robots.txt  


JDAConsult har meget fokus på vigtigheden i at have korrekte metatags, sitemaps og robots.txt filer. Vi tilbyder korrekt udførte metatags, sitemaps og robots.txt filer. Hvilket giver godt "materiale" til diverse søgemaskiner og dermed flere kunder der besøger dit website. Det betyder også at de kunder der kommer på dit website er langt mere målrettet.

METATAGS

Metatags er en HTML kode som beskriver indholdet af en hjemmeside med forskellige ord, primært til brug for søgemaskinerne. Mange stiller det spørgsmål om man overhovedet behøver at have metatags på sin hjemmeside idag og dette er stadigvæk et meget diskuteret emne. Fact er at den eneste søgemaskine som 100% benytter sig af metatags er Inktomi og til dels andre søgerobotter, heriblandt Google.

SITEMAPS

De store søgegiganter anbefaler sitemaps til gavn for deres indekseringsrobotter. I denne sammenhæng fortolkes et sitemap som en komplet fortegnelse over filer, der ønskes indekseret.

Et sitemap efter standarden skal indeholde forskellige oplysninger i XML-format og er med til at lette søgemaskinernes høst af data. Søgemaskinernes robotter kan hurtigt sammenligne med gamle data, så antallet af unødvendige kopier af de samme filer kan undgås, og det fremmer sandsynligheden for at nye filer og friske data bliver indekseret.

HTML-koder, metatags, sitemaps & robots.txt

ROBOTS.TXT

Robots.txt er en fil som søgemaskinerne identificerer ved sit navn og er ikke strengt nødvendig og efter sigende ikke giver point i rangeringssystemerne, da den primært bliver brugt til hvad der IKKE skal optages i søgemaskinerne. Men det kan også være relevant nok, hvis du ønsker fokus på andre ting end lige det søgemaskinerne har fundet.

           Copyright © 1999-2019 JDAConsult.dk | JDA Consult ApS - Over-Holluf-Toften 43 - DK-5220 Odense SØ